Inspectie lovend over LOKET

Donderdag 14 maart bezocht de Inspectie van het Onderwijs Loket Zwijndrechtse Waard voor een onderzoek. In het onderzoek stonden drie punten centraal: zicht op voor ontwikkeling en begeleiding van de leerlingen, een gedegen kwaliteitszorg en de controle op het PTA (Programma van Toetsing en Afsluiting) en het examenreglement.

Na gesprekken met leerlingen, personeelsleden, directie en bestuur en flink wat lesbezoeken, kwam laat in de middag het verlossende woord: de inspectie is heel tevreden over wat zij heeft aangetroffen en heeft een grote groei en verbetering geconstateerd.

Onder de bezielende leiding van directrice Esther van Beelen heeft het volledige team de afgelopen periode hard gewerkt. Leuk dat de waardering voor het harde werken zo goed zichtbaar is geweest voor de inspectie en dat geldt uiteraard ook voor het resultaat. Een mooi uitgangspunt voor verdere groei.

Het Loket staat al jaren bekend als een school met goed onderwijs, een gedegen kwaliteitszorg, een goede begeleidingsstructuur en ook een goed klimaat om te leren en om te werken. We zijn als bestuur dan ook heel trots dat het beeld door de inspectie werd gedeeld.

Namens het bestuur SCVOZW,

Matthijs den Haan

Rector/bestuurder