Nieuwe leerlingen

Aanschaf laptop

Op Loket werken we met laptops. Dit betekent dat elke leerling binnen Loket een laptop moet hebben.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een laptop aan te schaffen.

Loket werkt samen met The Rent Company uit Den Bosch. Zij bieden verschillende mogelijkheden om een laptop te kopen en ze bieden huurkoopconstructies aan. In de prijs (huur en koop) is een servicebedrag inbegrepen. Dit houdt in dat de laptop gedurende de schoolperiode van de leerling is verzekerd. Ook bij softwareproblemen wordt de laptop door The Rent Company gerepareerd. Ouders en leerlingen blijven wel altijd zelf verantwoordelijk voor de laptop. Aan het einde van de schoolperiode kan men de laptop weer retourneren. Men ontvangt dan de € 50,- betaalde borg retour.

Het basismodel laptop dat aangeboden wordt voor schooljaar 2019-2020 is de Dell Lattitude 3380 (zie afbeelding aan de rechterzijde). Tijdens de verschillende informatieavonden ontvangt u meer informatie over het bestellen van de laptop.

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een laptop aan te schaffen. De zelf aangeschafte laptop valt dan niet onder de verzekeringsafspraak van The Rent Company. De laptop dient wel te voldoen aan de volgende specificaties: