Nieuwe leerlingen

Kennismaking brugklassen

Een nieuwe school is natuurlijk erg spannend. Op LOKET weten wij dat, vandaar dat we proberen om de overschakeling van de basisschool naar LOKET zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat onze nieuwe leerlingen al kennis hebben gemaakt met hun coach voor de zomervakantie. Ze krijgen dan al de  informatie mee die handig is om het schooljaar zo goed mogelijk te starten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle benodigde informatie rondom het bestellen van boeken en de aanvraagformulieren voor de laptop. Ook horen ze van hun coach wanneer zij na de zomervakantie op school worden verwacht.

In de eerste week van het nieuwe schooljaar gaan alle brugklassen op kamp. Onder leiding van hun coach(es) zullen zij nader kennismaken met hun klasgenoten, onderwijs-ondersteunend personeel en overige docenten.

Voor de ouders van de nieuwe leerlingen wordt ook voor de zomervakantie een kennismakingsavond georganiseerd. Ook zij maken kennis met de coach(es) van hun zoon/dochter en krijgen een korte uitleg over het komende schooljaar. Ook een rondleiding door het gebouw behoort tot de mogelijkheden.