We vertellen je graag wat Loket te bieden heeft.

Daar ga je dan, van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.

Spannend, maar vooral leuk!!

Maar voordat de eerste schooldag begint, heb je al veel eerder kennis gemaakt met jouw klasgenoten en jouw coach. En met nog veel meer mensen die je op deze school gaat tegenkomen.

We gaan op brugklaskamp in de eerste schoolweek als er geen corona meer is. Zo leer je elkaar wat beter kennen. En dan gaat het echt beginnen. De meeste lessen zijn op de 3e verdieping, de thuishaven van leerjaar 1 en 2.

Wij hebben er zin in! En jij?
Zien we jou op Loket?

Een kijkje in de school nemen?

Bekijk onze 360 tour!

Open de video in youtube om met je mobiel rond te kijken!

Aanmelden

Elk jaar in februari ontvangen de basisscholen in Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik Ido Ambacht de aanmeldformulieren van Loket. De leerkrachten van groep 8 weten precies welke school geschikt is voor welke leerling en helpen bij de aanmelding.

Leerlingen die niet in deze plaatsen naar school gaan en zich willen aanmelden op Loket, kunnen de formulieren op onze website gebruiken.

Als wij het aanmeldformulier hebben ontvangen krijgen leerlingen uiterlijk in mei bericht of ze zijn toegelaten op onze school.

Let op: woensdag 15 maart 2023 is de sluitingsdatum van de aanmeldingen. Zorg ervoor dat je vóór woensdag 15 maart jouw aanmelding via je basisschool inlevert!

Download hieronder de formulieren om aan te melden.

Praktische informatie

Laptop

Op Loket werken alle leerlingen met een laptop. Je kunt zelf een laptop aanschaffen die aan bepaalde eisen moet voldoen. Loket werkt samen met The Rent Company. Zij bieden laptops aan die aan alle eisen voldoen. De laptop kan worden gekocht of gehuurd. Er kan een verzekering worden afgesloten. In juni krijgen de leerlingen die naar onze school komen en ouders/verzorgers informatie en bestelformulieren.

Kennismakingslessen en de Open Dag

Meer informatie ontvangen?