Algemene informatie2018-03-17T11:09:36+00:00

Nieuwe leerlingen

Algemene informatie

Heb jij talent om te werken met je hoofd en handen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het Loket is de school voor beroepsgericht onderwijs in de Zwijndrechtse Waard die jouw talenten samen met je persoonlijke coach onderzoekt en ontwikkelt, zodat je in de toekomst kunt werken met de modernste technieken.

Beroepsgericht wil zeggen dat je veel praktijk krijgt in combinatie met theorie. Zo leer je het beste is onze overtuiging. Ook loop je regelmatig stage in bedrijven en instellingen zodat je zelf hetgeen je bij ons geleerd hebt, in het echt kunt uitproberen. Zo weet je ook of je het leuk vindt om later dit werk te doen. We werken met een laptop zodat je op eigen tempo en met moderne lesmethoden je alles eigen kunt maken. Met behulp van de laptop stuur je ook 3D-printers en machines aan en kunnen we je leren programmeren. Maar ook in de zorg en bij economie werk je met behulp van de computer.

Het Loket is een onderwijshuis met diverse scholen aan boord, het Walburg College, het DevelsteinCollege beiden VMBO, De Sprong (praktijkschool) en het Da Vinci College (MBO).die je beroepsgericht opleiden. De beide VMBO-scholen hebben de meeste uitstroomprofielen van het VMBO Techniek, Economie en Zorg en Welzijn in huis. Rondom de doorstroming naar het MBO hoef je je ook geen zorgen te maken. Het Da Vinci College verzorgt diverse MBO- opleidingen binnen de muren van het Loket zodat je dicht bij huis je opleiding kan vervolgen..

Naast een uitdagende moderne praktijk- en leeromgeving biedt het Loket ook vele buitenschoolse activiteiten aan. Denk hierbij aan een schoolband, buitenlandreizen, het sportpakket waar je kennis maakt met vele sporten en leuke schoolfeesten.

Dus…. wil jij je talenten ontwikkelen op een leuke moderne school? Kom dan bij ons.

Nieuwsgierig naar onze folder. Klik hier .
Voor verdere informatie verwijzen we je naar de schoolgids.