Nieuwe leerlingen

Algemene informatie

Heb jij talent om te werken met je hoofd en handen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Loket is de school voor beroepsgericht onderwijs in de Zwijndrechtse Waard die jouw talenten samen met je persoonlijke coach onderzoekt en ontwikkelt, zodat je in de toekomst kunt werken met de modernste technieken.

Beroepsgericht wil zeggen dat je veel praktijk krijgt in combinatie met theorie. Zo leer je het beste is onze overtuiging. Ook loop je regelmatig stage in bedrijven en instellingen zodat je wat je bij ons geleerd hebt, in het echt kunt uitproberen. Zo weet je ook of je het leuk vindt om later dit werk te doen. We werken met een laptop zodat je in jouw eigen tempo en met moderne lesmethoden alles leert. Met behulp van de laptop stuur je ook 3D-printers en machines aan en kunnen we je leren programmeren. Maar ook in de zorg en bij economie werk je met behulp van de computer.

Loket is een onderwijshuis met diverse scholen aan boord: het Walburg College, het DevelsteinCollege (beide VMBO), De Sprong (praktijkschool) en het Da Vinci College (MBO). De beide VMBO-scholen hebben de meeste uitstroomprofielen van VMBO Techniek, Economie&Ondernemen en Zorg&Welzijn in huis. Rondom de doorstroming naar het MBO hoef je je ook geen zorgen te maken. Het Da Vinci College verzorgt diverse MBO-opleidingen binnen de muren van Loket zodat je dicht bij huis jouw opleiding kan vervolgen.

Naast een uitdagende moderne praktijk- en leeromgeving biedt Loket ook vele buitenschoolse activiteiten aan. Denk hierbij aan een excursies, de Lego League, het sportpakket waar je kennis maakt met vele sporten en leuke schoolfeesten.

Dus…. wil jij je talenten ontwikkelen op een leuke moderne school? Kom dan bij ons.

Nieuwsgierig naar onze folder. Klik hier voor de voorkant, en hier voor de achterkant.
Voor verdere informatie verwijzen we je naar de schoolgids.